Min bästa tid är nu

January 26, 2015 by admin  
Filed under Allmänt

“Min bästa tid är nu” kan ju låta som flummigt hokus pokus trams men det är grymt viktigt att inse detta.  Tack och lov har jag, en omogen 48-åring, insett detta för väldigt många år sedan.  På väggen i vårt magiska sommarställe uppe i de norrländska skogarna hänger tavlan.  Den har suttit där i väldigt många år och ska sitta kvar i många år efter jag är död.  Det är en bra påminnelse av vad som är viktigt.

Jag är obeskrivligt trött på alla idoter som bara jobbar och inte tänker på annat.  Jag älskar de som kämpar och verkligen försöker leverera men det måste finnas balans.  Jag känner många som har 100 miljoner på banken, inga dyra vanor, kör Volvo, inget sommarställe och aldrig äte middag ute.  Båda föräldrarna jobbar heltid.  Varför?  Bra fråga.  I dessa familjer ser man nästan alltid att barnen har problem.  Inte oväntat.

Livet är grymt bra men tyvärr lite tragiskt.  Vi lever ett tag och sedan dör vi.  Det kan vi inte göra något åt. Njut av livet för i morgon kan det ta slut.  För dig, din fru, dina barn, dina föräldrar  eller din bästa vän. Min bästa tid är nu och detsamma gäller dig.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Related posts:

  1. Andy Murrays bästa presskonferens
  2. Sveriges bästa tävling
  3. Jävla helvete i Sveriges bästa tävling

Kommentarer r stngda.