Ingen doping

January 10, 2015 by admin  
Filed under Allmänt

Verkar som om man får göra som Nadal har gjort denna vecka.  Hålla sig ren.  Inte speciellt svårt att se att han är ren. Titta på kroppen.  Om han följer den vanliga strategin för en elitidrottsman så har  kroppen precis tappats på blod.  Då blir man väldigt seg.  Sedan återinförs detta under en viktig tävling, typ Australian Open. Kallas populärt för bloddoping som även kombineras med lita EPO och testosteronplåster. Blir intressant att see hans fysiska form i Australien.  Troligtvis magiskt bra eller så drar han sig ur. Men skit i detta. Beskedet från Karolinska är ju väldigt trevligt.  Inte bra att året börjar så här positivt……

Det mest positiva med brevet från Karolinska är ju rubriken.  “Bäste Håkan”.  Även på sjukhuset tycker de att jag är bäst….. Kul!!;-)  Jag hade faktiskt sett fram emot att dopa mig.  Min testosteronhalt är fortfarande 30% lägre nu än innan cancern.  Jag tränar på ganska bra men tycker subjektivt att muskelmassan blivit sämre. Kanske endast svammel, vi får se.  Veckorna innan avresan till varmare breddgrader bestod av ett gäng blodprov samt MRI.  Glömde även att jag gjorde ett mysigt ultraljud av min kvarstående balle.

Jag kallar det för kvartalsdepressionen. Mina depressioner är dock inte som andras.  Alla svaga har här mycket att lära.  Själv går man in en  stenhård depression när alla tester ska göras.  Hård och intensiv depression, utan skoj.  Efter lite deppig musik från Kent, tankar på sina bortgångna föräldrar och bekanta i cancer och lite annat tjafs så är drepssionen över.  Brukar ta ungefär en halvtimme.  En väldigt tråkig halvtimme men livet är ju alldeles för bra för att hålla på att deppa.  Sedan är man back to normal i ett halvår igen.  Bara svaga klagar.

När man har cancer så tas det konstant prover.  Blodprov var tredje månad samt MRI varje halvår.  Har man fått cancer så blir man aldrig av med det.  Har ni pratat med en alkoholist? De säger alltid att de är alkoholister även om de inte druckit på 10 år.  Samma sak med cancer.  Har man en gång fått det så finns det alltid där.  Det heter populärt att din cancer är i “remission”.  Det innebär att alla tecken på cancer för tillfället är borta.

Att alla tester för tillfället är bra betyder därför tyvärr inte ett skit.  Man kan vara död om ett halvår. Sånt svammel ska man inte tänka på.  Självklart har man många fantastiska år med rak backhand framför sig.  Kämpa!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Related posts:

  1. Dags för doping!

Kommentarer r stngda.