God Bless America

February 2, 2015 by admin  
Filed under Allmänt

Ironman lider av kraftig jetlag efter att ha rest tillbaka till Sverige med barnen. Ungjävlarna vill ju aldrig sova!:-))  Jag vill gärna sova men tittar istället på Super Bowl.  Sitter med barnen 01:00 på måndag morgon och tittar.  Dålig förälder…… Super Bowl får ju Australien Open att se ut som ett KM i curling.  Årets upplaga av Australian Open var dessutom värre än förra året.  Förutom Wawrinkas match mot Novak “Edgar” Djokovic ser jag hellre gräs växa.

Ironman är en jävla hybrid.  Uppvuxen i Boden, bott i USA 15 år och  gift med en Mexican sedan 100 år tillbaka (typ). Jag är självklart svensk men även halvamerikan med ett green card och även halvmexikan. Svenskar tycker naturligvits att Amerikansk fotboll är ett skämt.  Jag kan delvis hålla med.  Hur svårt är det att vara bra på en sport som ingen håller på med? Som att hålla på med curling, femkamp, tresteg, curling, sprint i skidor, skidskytte, skytte eller syncronized swimming.  Ingen bryr sig.  Eller?

Om vi tittar på bilden ovan så ser vi att det faktisk är en del människor som bryr sig om amerikansk fotboll.  Kanske mest amerikaner, men ändå.  Australian Open är nog inte top 1000 under året. Trots våra dopade tennisspelare.  Vanlig “soccer” är naturligtvis den mest populära sporten.  Det är ju trots allt den populäraste sporten i världen, speciellt i IQ fiskmås länder.  Wimbledon placerar sig glädjande högt upp.  Kul!!

Amerikanarna vet dock hur man ordnar ett evenemang med känsla.  När någon sjunger nationalsången a capella med fantastisk röst och ett gäng stridsflygplan flyger över arenan vid exakt rätt tillfälle får Ironman rysningar.  Skitsamma att USA besår av ointelligenta idioter.  Att ordna ett event det kan dom.

Själv gillar jag Tom Brady som quarterback i Patriots.  Men jag vill inte att laget vinner.  Anledningen är att hela organisationen gillar att fuska.  Det har varit stora diskussioner om deras seger i semifinalen. Precis som Nadal, Djokovic, Murray, Ferrer, Nishikori, Delpo, Odesnik,  mfl.  Jag gillar inte fusk. Motståndaren Seahawks är ett skitlag.  Dock ett fanatiskt bra sådant.  Dock jordens mest anonyma lag.

Dagens final av Australian Open var ett skämt.  Gårdagens tjejfinal ett ännu större skämt.  Återkommer i morgon om detta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Related posts:

  1. Federer is a God

Kommentarer r stngda.